RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hamréns lille revolusjon

Foto: Jonas Ekstrômer/ Scanpix
Erik Hamrén er i ferd med å bygge et trenerteam rundt det svenske landslaget, men vil trolig ikke ha noen assistent.

Svenske medier har i lengre tid spekulert i hvilke personer RBK-sjefen ønsker å ha rundt seg i sin nye jobb. Mange har vært lansert som mulige trenerassistenter, en jobb ringreven Marcus Allbäck har vikariert i den siste tiden.

Nå tyder imidlertid alt på at Allbäck får en annen rolle i Hamréns nye team. Noen assistenttrener skal nemlig ikke landslagssjefen ha, skriver Aftonbladet.

Avisen hevder å vite at den nye sjefen i stedet vil bygge et team rundt landslaget – bestående av flere trenere i ulike roller.

Nevnte Allbäck inngår trolig i Hamréns team, enten i en rolle som lagleder eller team manager. Med i planene er trolig også begge dagens U21-landslagstrenere Jørgen Lennartsson og Tommy Söderberg.

Ved siden av disse vil Erik Hamrén trolig plukke en keepertrener og en trener med spesielt ansvar for å analysere landslagets kommende motstandere.

Selv er RBK-sjefen ordknapp om teamet han er i ferd med å bygge opp.

– Jeg har ikke så mange kommentarer rundt landslagsorganiseringen. Vi jobber med dette akkurat nå, sier han til Aftonbladet. (ANB)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere