*Nettavisen* Sport.

Han blir ny Norwich-manager

Foto: (PA/Scanpix)

Paul Lamberts erstatter er klar.

07.06.12 17:29

Norwich City har bekreftet at Chris Houghton overtar jobben som manager i klubben.

The Canaries har stått uten manager etter at Paul Lambert valgte å ta forlate Carrow Road til fordel for Aston Villa.

Hughton ble tidlig pekt ut som rett mann til jobben etter at han hadde gjort en imponerende innsats i både Newcastle og Birmingham de siste sesongene.

- Evig takknemlig
53-åringen, som spilte 53 kamper for Irland i sin aktive karriere som spiller, gleder seg til å ta fatt på jobben som ny sjef på Carrow Road.

- Det er en god følelse. Dette er noe jeg har sett fram til de siste dagene - det har gått veldig fort, noe jeg er veldig glad for. Jeg gleder meg til å ta fatt på utfordingen som ligger foran meg. Det er en jobb som virkelig tiltrekker meg, men jeg er evig takknemlig for Birmingham og tiden jeg tilbragte der, sier Hughton til Sky Sports.

Hughton ble også spurt om han følte han hadde noe uoppgjort i Premier League etter at han ble avskjediget i Newcastle i 2010 - til tross for at han hadde levert gode resultater.

- Nei, egentlig ikke. Hvis du ser på deg selv og føler du har gjort det beste du kan, er det ikke noe å gjøre. Det er en del av spillet. Jeg har gode minner fra tiden min i Newcastle, sier han.

Tar med seg støttespillere
Han bekreftet samtidig at han tar meg seg deler av støtteappratet fra tiden i både Birmingham og Newcastle.

- Colin Calderwood, som var med meg i Newcastle, Paul Trollope og Ewan Chester, som var med meg i Birmingham blir med.

Norwich endte på 12.-plass i Premier League forrige sesong, og Hughton får en utfordrende jobb med å forbedre den plasseringen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.