RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Han er årets spiller

Foto: PA Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
Sjekk årets spiller, årets unge spiller og årets lag i Premier League.

Tottenhams Gareth Bale har blitt kåret til årets spiller i Premier League for den inneværende sesongen.

21-åringen har vært i strålende form for londonklubben både i ligaen og i Mesterligaen denne sesongen, og har imponert med fart, styrke, gode dødballer og scoringer.

Fjerde waliser
Den tidligere Southampton-spilleren har 26 kamper og 7 scoringer i Premier League så langt denne sesongen, mens han har gjort fire mål på 11 kamper ute i Europa.

Bale ble med dette den fjerde waliseren som har vunnet prisen. Ian Rush, Mark Hughes og Ryan Giggs har vunnet tidligere.

- Jeg er mer enn fornøyd med å vinne denne kåringen. Det er en prestisjetung pris, og det er en stor ære å motta denne utmerkelsen, sier vingen ifølge Sky Sports.

- Det er ikke mange fra Wales som har vunnet denne prisen tidligere, og derfor er det ekstra spesielt. Dette er ikke bare for meg, men for alle på laget, sier Bale.

I løpet av de siste 18 månedene har Bale gått fra å være en lovende spiller med et noe uforløst talent, til å bli en av de mest attraktive spillerne i Europa.

Nasri nummer to
Skal man tro engelske tabloider så er det en rekke storklubber som går med ambisjoner om å snappe opp den 21 år gamle waliseren til sommeren.

- Det å spille på et godt lag, med gode medspillere, har hjulpet meg enormt. Gutta har vært fantastiske, og manageren har vært fantastisk. Jeg har fått sjansen til å vise meg fram.

Arsenals Samir Nasri ble nummer to, mens Manchester Citys Carlos Tévez kapret tredjeplassen i kåringen utført av Professional Footballers Association i England.

I kategorien «årets unge spiller» var det Arsenals Jack Wilshere som stakk av med prisen, mens Howard Webb ble kåret til årets dommer.

Årets lag: Edwin van der Sar (Man Utd), Bakary Sagna (Arsenal), Ashley Cole (Chelsea), Nemanja Vidic (Man Utd), Vincent Kompany (Man City), Luis Nani (Man Utd), Samir Nasri (Arsenal), Jack Wilshere (Arsenal), Gareth Bale (Tottenham), Carlos Tevez (Man City), Dimitar Berbatov (Man Utd).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere