RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Han er klar for Rosenborg

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
- Vi har jobbet med dette en god stund og er veldig glade for at det nå er i orden.

Rosenborg forsterket mandag angrepsrekka med Hønefoss' toppscorer Riku Riski. Finnen undertegnet en fireårskontrakt med eliteserieklubben.

- Vi har jobbet med dette en god stund og er veldig glade for at det nå er i orden, sier sportslig leder Erik Hoftun i Rosenborg til klubbens nettsted.

Han har fra før gjort det klart at RBK ønsket én utespiller til i stallen før neste sesong. Riski blir en naturlig utfordrer til angrepsspillere som Nicki Bille Nielsen, Alexander Søderlund og Tobias Mikkelsen.

- Riski er god i bakrom, målfarlig og kan spille på begge kantene. En type spiller som vil passe godt inn i Rosenborg, sier Hoftun.

Han utelukker samtidig ikke at det kan tynnes ut noe i RBK-rekkene i løpet av neste overgangsvindu.

- Det er klubber som har vært og snust på noen av våre spillere, men ingenting er konkret ennå. Vi får vente og se.

Riski spilte 55 eliteseriekamper på to sesonger for Hønefoss. Begge årene ble han toppscorer for klubben som rykket ned fra eliteserien i høst.

I et intervju med RBK.no sier den finske landslagsspilleren at han ser fram til en suksessrik tid i Rosenborg.

- Jeg er kjempespent. Det er en stor dag og en stor mulighet for meg til å ta et nytt steg i karrieren min. Det er en stor klubb med flotte fans, så alt er perfekt, sier Riski.

- Jeg liker å tenke fotball på en offensiv måte. Jeg håper å tilføre laget fart, energi og hardt arbeid – og forhåpentlig mange mål, sier RBKs nye angriper. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere