RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Heiko Junge/Scanpix

Han er Kongsvingers nye trener

Sist oppdatert:
Per Brogeland har signert og gjør comeback.

Per Brogeland trener Kongsvinger neste sesong. Det bekrefter Åge Steen i klubbens sportslige utvalg overfor Glomdalen.no torsdag ettermiddag.

Han etterfølger dermed svenske Tony Gustafsson, som ga seg etter nedrykket i høst.

- Per har signert kontrakten. Alt skal nå være klart. Han har signert på en toårskontrakt. Per er blitt informert gjennom hele prosessen, og han er - til tross for at han begynner å få noen år på baken - veldig motivert og inspirert over å komme tilbake til KIL. Han er innstilt på å jobbe hardt, og jeg kjenner Per så godt at jeg veit at han vil stå på for å gjøre en kjempejobb for KIL, sier Steen til avisen.

- Jeg kan bekrefte at vi har kommet til enighet om en avtale. Ytterligere kommentarer får vi komme tilbake til på pressekonferansen fredag, sier Per Brogeland selv.

Brogeland var trener i Kongsvinger i to perioder på 90-tallet, fra 1992-95 og fra 1998-99. Han kommer fra en jobb i Eidsvoll Turn.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere