RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Han hadde nettopp blitt pappa igjen

Sist oppdatert:
Djurgården-supporteren som ble drept, var far til fire barn.

Søndag ble en 43 år gammel mann drept på vei til en fotballkamp mellom Helsingborg og Djurgården.

Mannen drev sitt eget selskap og hadde 20 ansatte i bedriften, som har lokaler i utkanten av Stockholm.

Han ble nylig far til sitt fjerde barn.

- Dette var ingen hooligan. Det var en vanlig supporter, en firebarnsfar som likte å gå på fotballkamper, sier Bosse Andersson, sportssjef i Djurgården, til Aftonbladet.

43-åringens yngre bror skal ha vært vitne til det dødelige angrepet.

Ifølge vitner Expressen har snakket med, var det tre menn som angrep 43-åringen.

- En av dem slo en glassflaske i bakhodet på mannen. Han falt sammen og da begynte de å slå og sparke ham. En av dem løftet ham opp i skjerfet og slo ham i hodet. De to andre sto ved siden av og sparket mot ryggen og magen hans, sier et vitne.

Politiet gjennomførte sent søndag kveld avhør av et tosifret antall personer. Foreløpig har man ikke fått noe signalement på gjerningsmennene.

SØRGET SAMMEN: Lys, blomster og fotballdrakter er lagt ned på plassen ved Kernen i Helsingborg der en Djurgården-supporter ble drept søndag.


Politiet skal ha fått informasjon om at et masseslagsmål var planlagt mellom hooligans fra Djurgården og Helsingborg, men dette ble aldri noe av. Dette skal ha irritert HIF-hooligansen.

Senere søndag kveld skal en gruppe Djurgården-fans ha stormet en pub i nærheten av åstedet, og gått til angrep på folk med glass og flasker. Én person fikk ifølge Expressen nesten et øre avskåret.

Fem personer skal ha blitt alvorlig skadd og politiet har pågrepet tre Djurgården-supportere i 30-35-årsalderen i forbindelse med denne episoden.

EXPRESSEN: Politiet ønsker flere vitner til den tragiske hendelsen.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere