Gå til sidens hovedinnhold

Han håper Reginiussen tar feil

Strindheim-treneren vil detonere en cupbombe.

Det har gått 13 år siden Terje Høsøien sendte sjokkbølger gjennom Fotball-Norge da han ble matchvinner for Strindheim i cupkampen mot Rosenborg.

RBK-trener Nils Arne Eggen trodde knapt det han så.

- Jeg trodde ikke at dette var mulig av et profesjonelt lag. Det er helt utrolig! Dette er bare en stor skam for Rosenborg, sa en meget sint Nils Arne Eggen til Adressa etter kampen i 2000.

- Undervurderer ikke
Onsdag er det duket for et nytt møte mellom trondheimsklubbene, og RBK-kaptein Tore Reginiussen gleder seg til å spille mot det unge andredivisjonslaget.

- Det er veldig stas å spille de første rundene. Det er alltid mye folk og god stemning. Vi kjenner dem relativt godt ettersom de spilte mot RBK 2 for ikke lenge siden, og vi så der at det er et lag med kvaliteter, og som har noen hurtige og ballsikre spillere, sier Reginiussen til Nettavisen.

Midtstopperen, som ble utvist i helgens møte med Sandnes-Ulf, avviser at Rosenborg kommer til å undervurdere motstanderen i onsdagens kamp.

- Vi håper og tror selvsagt at vi skal spille en god kamp og vinne, men samtidig er laget vi møter såpass bra at vi er nødt å ha samme inngang til denne kampen som til enhver annen kamp vi spiller. Cupbombene smeller hvert år. Det er vår jobb å være profesjonelle og sørge for at det ikke blir her.

- Alltid mulighet for en bombe
Strindheim-trener Finn Morten Moe håper Reginiussen tar feil og at RBK-stjernene undervurderer laget hans før onsdagens kamp.

- Jeg håper de undervurderer oss litt, men vi spilte stort sett mot det samme laget i serien forrige mandag (RBK 2), med unntak av Tore og Bille. Ellers var det samme lag. Da var vi fullt på høyde med de, men tapte 2-0. Så jeg tror nok dessverre at det skjerper dem, sier Moe til Nettavisen.

De blå og gule praktiserer en spillende stil, og Moe akter ikke å forandre på det selv om onsdagens motstander er av et høyere kaliber enn vanlig.

- Vi kommer nok til å angripe kampen med litt mer kynisk inngang enn om vi hadde møtt et andredivisjonslag. Samtidig må vi spille på det vi er gode på. Vi er et ballbesittende lag, som liker å føre kampen og har gode tekniske ferdigheter. Men vi kommer nok til å presse lavere enn normalt, røper han.

Strindheim-treneren håper først og fremst at hans unge mannskap slipper ned skuldrene og har det gøy i møtte med storebror, men legger ikke skjul på at han har et håp om en sensasjon.

- Det er alltid mulighet for en cupbombe. Men vi er avhengig av å ha en maks dag, samtidig som at RBK må ha en dårlig dag, men det kan skje.

Cuprunden kan du følge direkte på NAlive fra 15.00.

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 70,55 øre - fastpris 24,90 øre