Han har aldri tapt som Chelsea spiller

FØRSTEVALG: Tottenhams manager valgte Harry Kane fra start, til tross for at dyrkjøpte Roberto Soldado scoret i forrige kamp.

FØRSTEVALG: Tottenhams manager valgte Harry Kane fra start, til tross for at dyrkjøpte Roberto Soldado scoret i forrige kamp. Foto: Adrian Dennis (Afp / NTB scanpix)

Hvor lang kan den ubeseirede rekken bli?

03.12.14 22:52

CHELSEA - TOTTENHAM 3-0:

Petr Cech spilte strålende mellom stengene for Chelsea i sesongen 2013/14. Så strålende at mange trodde at han skulle få fortsette som førstekeeper selv etter at manager José Mourinho hentet tilbake Thibaut Courtois fra utlån i Atletico Madrid.

Begge regnes blant de beste i verden.

Mourinho falt imidlertid ned på Thibaut Courtois som førstekeeper, og det er umulig å kritisere portugiseren for å favorisere den 22 år gamle belgieren.

Chelsea er ubeseiret i Premier League etter 14 serierunder og leder ligaen. I Champions League står londonlaget med fire seirer og null tap etter fem runder i gruppespillet.

Thibaut Courtois har vært i Chelsea i snart et halvt år, men har faktisk ennå ikke tapt en kamp for de blåkledte. Han har 35-12 i målforskjell på 16 kamper.

I onsdagens kamp holdt han nullen for sjuende gang, da Chelsea sikret seg tre poeng etter scoringer av Eden Hazard, Didier Drogba og Loic Remy.


- Det var viktig å vinne i dag, siden vi tapte to poeng mot Sunderland sist. Dette var en meget god kamp av oss, sier Hazard i et TV 2-sendt intervju.

Chelsea topper Premier League etter 14 serierunder, med 36 poeng er laget seks foran Manchester City på andreplass. Southampton er nummer tre, men Saints har bare tatt ett poeng på sine to siste kamper.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.