RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Han har scoret mer enn hele Norges tropp

Foto: Ap/Scanpix
Drillos menn må se opp for denne mannen.

Av spillerne i dagens norske landslagstropp er venstreback John Arne Riise suveren toppscorer med sine 16 mål med det norske flagget på brystet.

Til sammen har spillerne i Norges tropp scoret 29 landslagsmål. Det er tre mål mindre enn Kypros' Michalis Konstantinou..

Drømmer om VM
34-åringen spiller til daglig for AEL Limassol, som ligger på fjerdeplass i den kypriotiske ligaen etter fem spilte kamper.

Han har tidligere bøttet inn mål i den greske serien for Iraklis, Panathinaikos og under Trond Sollied i Olympiacos. Han har også tegnet seg på scoringslisten mot Rosenborg på Lerkendal i Champions League.

Konstantinou er fullstendig klar på at laget hans skal gi alt for å nå drømmen om å komme til Brasil i 2014.

- Vinner vi denne kampen, kommer vi nærmere topplagene i gruppen. Vi skal slåss for denne drømmen, sa han på en pressekonferanse mandag ifølge Aftenposten.

Storscorer
Han har fått med seg at det er mange nye spillere på det norske landslaget siden forrige kvalifisering, men tror likevel Kypros møter et slagkraftig lag tirsdag.

- Det er mange nye spillere hos Norge siden sist vi møttes, men jeg tror ikke det er noe problem for dem, uttalte Konstantinou.

34-åringen står bokført med 85 kamper og 32 mål for de kypriotiske landslaget. Nå drømmer han om å skyte Kypros til VM på bekostning av Norge.

Dette må Norge unngå dersom det skal bli tre poeng i Nikosia tirsdag kveld:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere