Gå til sidens hovedinnhold

- Han hyler og hopper

Strømsgodsets Ronny Deila reagerer på oppførselen til Molde-trener Kjell Jonevret.

MOLDE - STRØMSGODSET 3-2:

MOLDE (Nettavisen): Episoden Godset-treneren sikter til, er Jonevrets oppførsel i forbindelse med dommer Dag Vidar Hafsås’ utvisning av Muhamed Keita.

Vel tjue minutter før slutt går Keita inn med knottene først i duellen med Molde-back Magne Simonsen. Dommer Hafsås trekker først opp det gule kortet av lommen, men later til å ombestemme seg plutselig. Hafsås gir i stedet Keita direkte rødt kort. Til Godset-trener Deila sin store fortvilelse.

- I sekundene etter Keitas takling av Molde-spilleren hyler og gestikulerer Jonevret til dommeren. Det blir unødvendig og dumt, sier Deila og antyder at Jonevret bidro til at dommer Dag Vidar Hafsås ombestemte seg og ga Muhamed Keita direkte rødt i stedet for gult kort.

- Jeg reagerte fordi jeg var redd for at det skulle bli benbrudd på Magne, kontrer Jonevret til Nettavisen.

Tåpelig
- Det hadde blitt gult kort i gamle dager. Men det er greit at dette er et rødt kort om dommerne fortsetter å være konsekvente i dømmingen av slike taklinger resten av sesongen. Jeg vil se at det blir dømt på denne type taklinger flere ganger i år, sier Deila og legger til.

- Det blir bare tåpelig hvis ikke de gjør det.

Godset-treneren synes også Molde var heldige som fikk straffe i situasjonen der dommer Hafsås mener Godsets midtstopper Kim Andrè Madsen holder igjen Moldes Djiby Fall.

- Det er en billig straffe. Hafsås klarte virkelig å markere seg i løpet av få minutter, sier Deila syrlig.

Surt tap
Magne Hoset sendte hjemmelaget opp i føringen 2-1 fra krittmerket. Men det unge og talentfulle Strømsgodset-laget maktet likevel å reise seg på imponerende vis.

Marcus Pedersen utlignet for Godset etter at Molde-keeper Ben Amos mistet kontrollen på et tilsynelatende enkelt innlegg. I tumultene som oppstod foran Molde-buret, fikk Pedersen banket ballen i mål fra kort hold.

- Vi jobber steinhardt og kommer tilbake i matchen. Derfor er det synd at det glipper på slutten. Det røde kortet og Moldes straffe blir avgjørende. Det er trist, sier Deila.

Kveldens store helt for hjemmelaget, Mattias Moström, knuste alt håp om poeng for drammenserne, da han fikk pirket ballen mellom beina til SIF-keeper Adam Larsen og i mål.

Godsets beste spiller for kvelden, Jo Inge Berget, mener tapet er av den sure sorten.

- Det er et surt tap. Vi har ikke marginene på vår side. Jeg skjønner bare ikke hvorfor dommeren dømmer straffe i mot oss. Jeg trodde Hafsås dømte frispark til oss, sier en slukøret Berget.

- Uansett viser vi styrke med å komme tilbake i kampen med ti mann og jeg tror virkelig dette Godset-laget kan nå langt om vi fortsetter å spille på denne måten. Det er moro å være spiller i Strømsgodset for tiden, sier Berget.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Husker du disse to idiotene?

Kommentarer til denne saken