RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Han kan bli ny Nordtveit-trener


Augsburgs Markus Weinzierl seiler opp som en av de heteste kandidatene til å overta som trener for den tyske fotballstorheten Borussia Mönchengladbach.
Augsburgs Markus Weinzierl seiler opp som en av de heteste kandidatene til å overta som trener for den tyske fotballstorheten Borussia Mönchengladbach. Foto: Kerstin Joensson (Ap)
Markus Weinzierl seiler opp som en av de heteste kandidatene til å overta som trener for den tyske fotballstorheten Borussia Mönchengladbach.

Tirsdag bekreftet Gladbachs sportsdirektør Max Eberl at klubben har kontaktet Augsburg-trener Weinzierl med tanke på den ledige jobben.

Lucien Favre trakk seg som trener for Gladbach etter at klubben innledet årets sesong med fem strake ligatap. Den siste tiden har Andre Schubert ledet Håvard Nordtveit og co. med suksess – etter at han fikk jobben som midlertidig sjef.

Gladbach står med to strake seirer i ligaen etter at Favre trakk seg. Lørdag ble det 3-1-seier mot Stuttgart.

40 år gamle Markus Weinzierl har et godt rykte i tysk fotball. Sist sesong ledet han lille Augsburg til femteplass på tabellen. Det var klubbens beste plassering noen gang. Det ga plass i kvalifiseringen til denne sesongens europaliga.

Weinzierl har kontrakt med Augsburg fram til 2019.

– I fotball er alt mulig, og vi har sondert muligheter i alle retninger. Jeg er fornøyd med hvordan ting har gått for ham. Han har ikke bare prestert jevnt, men også hatt suksess, sa Gladbach-sportsdirektør Max Eberl da han fikk spørsmål om Augsburg-treneren tirsdag. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere