RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: FRANCISCO LEONG

Han kan bli Solskjærs neste kjøp

Sist oppdatert:
Hevder Cardiff jakter flere spillere.

CARDIFF (Nettavisen): Ifølge Talksport står Sporting Lisboa-spiss Islam Slimani høyt på ønskelisten til Ole Gunnar Solskjær og Cardiff. Opplysningene blir også omtalt i portugisiske aviser.

25-åringen har ikke slått gjennom på Sportings førstelag, og har til gode å starte en kamp i den portugisiske toppdivisjonen denne sesongen.

Ønsket av flere
Slimani, som kommer fra Algeria, har scoret to mål på ti kamper som innbytter, og Cardiff får trolig konkurranse om signaturen hans.

Lørdagens motstander West Ham skal også være ute etter Slimani, hevder Talksport. Nedrykkstruede West Ham trenger en ny spiss etter at Andy Carrolls skadeplager ble mer langvarige enn først antatt.

Norske Mats Møller Dæhli nærmer seg også en avtale. Nettavisen traff 18-åringen på Vale Hotell utenfor Cardiff torsdag formiddag, og da gikk han rundt i Cardiff-tøy. Han får imidlertid ikke lov til å trene med klubben foreløpig.

Unggutten får ikke tillatelse av klubben til å uttale seg til pressen, men alt tyder på at det kun er formaliteter igjen før en overgang er i orden.

- Diouf nærmer seg
I tillegg hevder Wales Online at Mame Biram Diouf nærmer seg en avtale med «The Bluebirds», og at Solskjær & co. har fått godkjent et bud på i overkant av 25 millioner kroner. Dioufs kontrakt går ut til sommeren. Nå gjenstår kun forhandlingene med Cardiff, og avisen skriver at spissen skal være interessert i en overgang til Wales.

Magnus Wolff Eikrem ble Solskjærs første signering som Cardiff-manager, og 23-åringen skrev under på en avtale onsdag kveld.

Nettstedet WalesOnline hevdet å vite at overgangssummen ligger på to millioner pund - rundt 20 millioner kroner.

- Jeg har kjent Magnus i mange år, etter å ha arbeidet med ham i Manchester United og deretter signert kontrakt med ham i Molde, sier Ole Gunnar Solskjær i en pressemelding.

Lørdag får Solskjær sin debut som Premier League-manager når West Ham kommer på besøk til Cardiff City Stadium. Kampstart er 16.00, og dramatikken kan du følge i vårt livesenter NaLive.

P.S: Nettavisen er på plass i Cardiff hele uken, og kommer tilbake med flere saker både før og etter kampen.

Mer fra Nettavisen:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere