RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Han leder Sandnes Ulf søndag

ASSISTENT: Bjarte Lunde Aarsheim har vært assistent under Asle Andersen.
ASSISTENT: Bjarte Lunde Aarsheim har vært assistent under Asle Andersen.
Sist oppdatert:
Bjarte Lunde Aarsheim går med på å lede Sandnes Ulf mot Molde.

Bjarte Lunde Aarsheim går med på å lede Sandnes Ulf i lagets kamp mot Molde søndag.

Asle Andersens assistents reaksjon etter at Andersen tidligere onsdag ble sparket, var at han ville nekte å lede Sandnes Ulf mot Molde. Dette på tross av at ledelsen ønsket det.

Onsdag kveld melder Sandnesposten at den tidligere Viking-spilleren trolig blir å se med hovedansvaret i jumbolagets kamp mot serielederen søndag. En samlet spillegruppe skal ha et ønske om dette.

– Jeg har ikke tenkt å gi meg, og hvis spillerne vil at jeg skal ta hovedansvaret i den kampen, så blir det nok sånn, sier Aarsheim til avisen.

Han skal også være en aktuell kandidat til å lede laget resten av sesongen. Det skal også den tidligere Start-treneren Tom Nordlie være, noe daglig leder Tom Rune Espedal bekrefter overfor avisen.

– Tom Nordlie er en av flere vi vurderer, men vi har ikke vært i kontakt med verken Nordlie eller andre kandidater, sier Espedal. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere