RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Glyn Kirk / AFP / NTB scanpix

Han nærmer seg Arsenal

Sist oppdatert:
London-klubben kvitter seg trolig med Thomas Vermaelen.

Ashley Williams er på vei inn stadionportene på Emirates. Trolig er overgangssummen på omlag 10 millioner pund (cirka 88 millioner kroner), melder nettstedet thisissouthwales.co.uk

Midtstopperen er 28 år og har spilt 37 av 38 seriekamper for Swansea i Premier League begge de to siste sesongene, og står med 41 landskamper for Wales.

Williams har vært i radaren til både Arsenal og Liverpool etter to solide sesonger bak seg hos Swansea.

Trolig betyr det at Thomas Vermaelen er på vei ut stadionporten etter mye benkesliting siste del av sesongen. Manager Arsene Wenger foretrakk samarbeidet til Laurent Koscielny og Per Mertesacker framfor den solide belgiske midtstopperen på tampen av sesongen.

Vermaelen har uttalt at han frykter for sin egen landslagskarriere dersom han blir benkevarmer i Arsenal, og det er ingen hemmelighet at han dermed ser seg om etter nye klubber.

Ifølge talkSport er det Napoli som er i førersetet om å sikre seg Vermaelens underskrift. Men 27-åringen har også blitt linket til Manchester United og Barcelona.

Vermaelen spilte 29 seriekamper for Arsenal denne sesongen. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere