RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Han overtar i Molde


TRENER: Erling Moe er midlertidig trener i Molde.
TRENER: Erling Moe er midlertidig trener i Molde. Foto: Aleksandar / Scanpix Djorovic (NTB scanpix)
Midlertidig trener er på plass.

Torsdag ble det klart at Tor Ole Skullerud hadde fått sparken som hovedtrener i tippeligaklubben Molde. Nå er en ny trener klar.

Molde opplyser i en pressemelding fredag at Erling Moe overtar jobben som trener midlertidig. Han har jobbet med en rekke trener i klubben, blant andre Skullerud, Ole Gunnar Solskjær og Kjell Jonevret.

- Erling Moe vil fungere som hovedtrener for Molde Fotballklubb etter Tor Ole Skullerud inntil en permanent løsning er på plass. Per Magne Misund og Børre Steenslid vil fortsatt være henholdsvis keepertrener og fysisk trener for klubbens elitelag, heter det i en pressemelding.

Erling Moe er 45 år gammel og kommer fra Molde.

- Erling Moe har vært knyttet til Molde siden 2007, og har vært i trenerteamet både til Kjell Jonevret, Ole Gunnar Solskjær og nå sist Tor Ole Skullerud. Moe fullfører i perioden 2014-2016 den høyeste formelle trenerutdanning som tilbys, UEFA Pro Lisens, opplyser Molde.

Molde har hatt en svak sesong i Tippeligaen så langt og ligger som nummer sju på tabellen etter 17 spilte kamper med 25 poeng.

De blå er hele 17 poeng bak Rosenborg på topp.

Tidligere denne uken røk også sjansene om spill i Champions League, da Molde røk ut i kvalifiseringen mot kroatiske Dinamo Zagreb.

Romsdalingene hadde et bra 1-1-resultat fra første kamp, men i en svært dramatisk affære på Aker stadion endte det til slutt med 3-3.

Kroatene gikk videre på bortemål. Molde misset blant annet på to straffespark i kampen og snudde 0-3 til 3-3 i en underholdene kamp.

Molde kan fortsatt nå Europa League denne sesongen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere