RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Han skal redde City

Foto: Tony Marshall (Pa Photos)
Manchester City sikret seg nødkeeper før serieinnspurten.

Tre kamper gjenstår for Manchester City denne sesongen, og laget setter alt inn på å klare fjerdeplassen som gir mulighet for spill i Champions League neste sesong.

Da passet det dårlig at førstekeeper Shay Given skadet seg mot Arsenal i helgen. Spesielt når andrekeeper Stuart Taylor også var skadet. Da stod laget igjen med tredjevalg Gunnar Nielsen fra Færøyene.

Les også: Ryker Citys Mesterliga-sjanser her?

Klubben søkte derfor Premier League om dispensasjon til å låne en keeper utenfor det offisielle overgangsvinduet. Det fikk klubben ja til, og City har nå også fått ja fra Sunderland til å låne deres tredjekeeper, ungareren Marton Fulop, ut sesongen.

City fikk imidlertid nei fra Premier League til å hente hjem Joe Hart, som er på utlån hos Birmingham. Hart har spilt strålende under utlånsperioden og er aktuell for Englands VM-tropp. Premier League har sannsynligvis ment at å hente hjem en så god keeper nå ville gi City en urettferdig fordel i sesonginnspurten, melder BBC.

Tre nøkkelkamper gjenstår for City denne sesongen, som kjemper med Tottenham, Aston Villa og Liverpool om fjerdeplass i ligaen. City ligger på sjetteplass i øyeblikket ett poeng bak Tottenham og Aston Villa, men har en kamp til gode på Villa.

Til helgen møtes nettopp de to lagene, og onsdag neste uke tar City imot Tottenham hjemme i Manchester i en utsatt kamp.

Her er sesongavslutningen for de fire som kjemper om fjerdeplassen:
Manchester City: Aston Villa (H), Tottenham (H), West Ham (B)

Tottenham: Bolton (H), Manchester City (B), Burnley (B)

Aston Villa: Manchester City (B), Blackburn (H)

Liverpool: Chelsea (H), Hull (B)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere