*Nettavisen* Sport.

Han skal stoppe kjeften på England

Foto: MUSTAFA OZER (Afp)

- England er hovne og lette å skape sjanser mot, sier en som burde ha peiling.

Algeries venstreback Nadir Belhadj tjener til livets opphold som fotballspiller i Portsmouth, og bør ha god oversikt over engelsk fotball.

Foran kveldens kamp mot England er han full av selvtillit, og karakteriserer det engelske laget som overvurdert og svakt.

Lett å skape sjanser
Spesielt mener han at forsvaret til England er svakt etter at både Rio Ferdinand og Ledley King er ute med skade.

- Forsvaret er et av Englands svake punkter, og det er lett å skape sjanser mot dem, sier han ifølge Daily Express.

Englands landslagssjef kommer trolig til å bruke Jamie Carragher som partner til John Terry i midtforsvaret. Det er ikke en god løsning, tror Belhadj, som også mener engelskmennene er litt «cocky» – hovne.

- Det vil bli enkelt å finne hull i Englands sammenlappede forsvarsfirer.

Les også: Valgene som gir Capello hodebry

- Slovenia er favoritter
England klarte bare uavgjort i sin åpningskamp mot USA og har presset på seg foran kampen mot Algerie. En annen av Algeries forsvarsspillere, Madjid Bougherra, mener at England ikke lenger er favoritter i gruppen, der også Slovenia spiller.

Han mener at nettopp Slovenia er favoritter etter at de slo Algerie, og slår tilbake mot Wayne Rooney som har hevdet at England kan slå Algerie uten å spille opp mot sitt aller beste.

- Rooney kan si hva han vil. Det er hans problem. Vi spiller for å vinne denne kampen. Slovenia har en seier og er favoritter til å gå videre. Sjansene til England, USA og Algerie er like. Men Algerie leverer alltid under press, det så dere under play off-kampen mot Egypt, sier Bougherra.

Mobil: Få scoringsvarsel på ditt VM-lag

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag