RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Han skal styre Liverpool til topps

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Tom Werner blir klubbens nye styreformann.

New England Sports Venture og Liverpool FC bekreftet torsdag at Tom Werner vil bli klubbens nye styreformann fra 1. desember.

Nåværende styreformann Martin Broughton vil avslutte sin tid i klubben 30. november. Det har hele tiden vært planen at Broughton skulle gi seg så fort klubben hadde nye eiere på plass.

- Jeg ønsker å hedre Martin Broughton for den jobben han har gjort her. Han fikk jobben under vanskelige omstendigheter, men holdt hele veien fokus på det som var best for klubbens framtid. Det har vært en ære å jobbe med ham, sier Liverpool-eier John W. Henry til Anfield-klubbens hjemmeside.

- Jeg er storfornøyd med at Tom har takket ja til å ta over jobben. Det er en helt avgjørende rolle for å bringe klubben framover, og ingen er bedre skikket til den jobben enn Tom. Han vil gi klubben lederskap og visjon i mange år framover, sier Liverpool-eieren.

Tom Werner er også styreformann i NESV.

- Det er med glede jeg tar over denne jobben fra Martin. Nå har vi et glimrende grunnlag for å bygge klubben videre denne sesongen og i årene framover, sier den nye styreformannen.

- Målet vårt er å jobbe hardt for supporterne, og legge forholdene til rette for at Liverpool blir en vinnerklubb som jevnlig sikrer nytt sølvtøy, sier Tom Werner.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere