RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Stu Forster / Getty / All Over Press

Han takket nei til Liverpool

Sist oppdatert:
Brendan Rodgers blir ikke ny Liverpool-manager.

Tidligere i uken ble det klart at Kenny Dalglish ikke skal lede Liverpool neste sesong. Skotten førte de røde til en skuffende åttendeplass i vår.

Spekulasjonene har allerede vært mange angående hvem som skal etterfølge klubblegenden, og en rekke navn har allerede blitt nevnt i avisene.

Liverpools eiere, Fenway Sports Group, har tidligere uttalt at jakten på en ny manager allerede er i gang. Eierne skal allerede ha kontaktet en aktuelle kandidater.

- Takket nei
Swansea-manager Brendan Rodgers ble tidlig utpekt som en av favorittene til jobben, men nå tyder det meste på at han ikke blir å finne i Merseyside-klubben neste sesong.

Suksessmanageren skal nemlig ha takket nei til et intervju for jobben

- Liverpool ringte og ba om tillatelse til å få snakke med Brendan, heter det i en pressemelding fra Swansea gjengitt av BBC.

- Vi er glade for at Brendan takket nei til denne muligheten, og at han vil forbli Swansea-manager også neste sesong, heter det videre.

En annen kandidat til jobben er tidligere Swansea-manager og nåværende Wigan-sjef Roberto Martinez. Liverpool skal også ha forhørt seg om spanjolen.

- Liverpool ringte og ba om tillatelse til å snakke med Roberto. Det har de fått, sier Wigan-formann Dave Whelan til BBC.

Rafa Benitez?
Ifølge nettstedet clickLiverpool og journalist Richard Buxton skal også tidligere manager Rafael Benítez være en toppkandidat til jobben.

Benitez ledet Liverpool til Champions League-triumf i 2005 og FA-cuptriumf i 2006. Spanjolen bor fortsatt i Liverpool og er en stor favoritt blant supporterne.

Liverpools daglige leder, Ian Ayre, har uttalt at klubben søker en manager som kan ta den framover, og sørge for at Liverpool igjen kan kjempe om en plass i Champions League.

- Dette blir interessant. Manageren som kommer inn vil få en god struktur, et godt grunnlag og en sterk spillergruppe å jobbe med. Han vil også ha eiernes fulle støtte, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere