RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Han tar over for Nordlie

Foto: Henning Danielsen (Glåmdalen)
Sist oppdatert:
35-åring ansatt som ny hovedtrener for 1. divisjonslaget til Kongsvinger.

Torsdag kveld ble det kjent at KILs assistenttrener Stian Aasen tar over som ny hovedtrener for Kongsvinger-laget, melder Glåmdalen.

35-åringen fra Våler har i år jobbet under Tom Nordlie, men nå føler han seg moden for større oppgaver.

- Jeg vet at de økonomiske rammene blir langt lavere enn tilfellet har vært i år, men jeg er optimistisk med tanke på den kommende sesongen. Målet mitt blir å få mest mulig ut av hver enkelt spiller, og da skal vi ta ganske mange poeng i 2013, sier Aasen til Glåmdalen.

Kontrakten gjelder for ett år. Det er ennå ikke klart hvem som blir assistenttrener.

Aasen har jobbet knallhardt i flere år for å nå målet om å bli hovedtrener på høyt nivå i Norge, men han understreker at det er nå den virkelige jobben begynner.

- Det kommer til å bli en del forandringer i forhold til Toms opplegg i år, men jeg vil også beholde noe av det jeg har lært av ham. Jeg har stor respekt for Tom, og det er store sko å fylle, Men jeg hadde aldri tatt jobben hvis jeg ikke trodde jeg var kapabel til å gjøre en god jobb for KIL, sier den nye KIL-sjefen.

Til kil.no varsler Aasen noe omlegging av spillestilen, og at han er opptatt av bygging av klubbens identitet i forhold til byen og distriktet rundt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere