RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Han vil ha Suarez som spisspartner

Foto: Getty Images / All Over Press
Sist oppdatert:
Olivier Giroud håper Arsenal kjøper uruguayaneren.

Liverpool-spiss Luis Suarez har i flere uker gjort det klart at han ønsker å forlate Merseyside-klubben.

Tidligere denne uken ble det bekreftet av Liverpool-direktør Ian Ayre at Arsenal hadde kommet med et bud på Suarez, men at Liverpool takket nei.

Ikke redd for konkurranse
Nå håper Arsenal-spiss Olivier Giroud at klubben hans fortsetter jakten på den uruguayanske landslagsspissen. Han mener nemlig at de to ville blitt et farlig spisspar.

- Luis Suarez er en spiller jeg kunne danne et god samarbeid på banen med, så jeg håper han kommer til Arsenal. Hans ankomst vil bety større konkurranse om plassene, men jeg er ikke redd for det, sier Giroud til The Sun.

Arsenal hadde ingen problemer da de knuste Vietnam 7-1 i en oppkjøringskamp onsdag. Giroud strålte på My Dinh National Stadium da han scoret tre av London-lagets mål.

- Kjempe om tittelen
Kun få uker før Premier League braker løs håper franskmannen at Arsenal kan være med å kjempe om seriegullet neste sesong. Chelsea, Manchester United og Manchester City har alle fått nye managere denne sommeren. Det tror den tidligere Montpellier-spilleren er en fordel.

- Målet vårt er er først om fremst å kvalifisere oss til Champions League. Men siden rivalene våres har byttet trenere, ser jeg ingen grunn til at vi ikke at kan være med å kjempe om tittelen, sier franskmannen.

17. august får vi i hvert fall svaret på om Arsenal får en god start på sesongen, når de får besøk av Aston Villa hjemme på Emirates i serieåpningen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere