RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Pa Photos / Scanpix

Hangeland forlenget med Fulham

Sist oppdatert:
- Jeg har ikke sett for meg at jeg skulle forlate Fulham.

Brede Hangeland kommer til å bli i Fulham i alle fall to år til. Det ble klart torsdag etter flere uker med forhandlinger for den norske landslagskapteinen.

NRK.no skriver at det er klubben selv som via sine nettsider bekrefter at Hangeland har inngått en ny toårskontrakt med Fulham. Han skal også ha muligheten til å forlenge kontrakten med ytterligere et år.

- Jeg har ikke sett for meg at jeg skulle forlate Fulham, sier Hangeland selv til klubbens nettsider. Han legger til at etter langvarige forhandlinger er han svært fornøyd med utfallet.

- Det er godt å vite at jeg skal være her i flere år, sier han.

Nå blir han sentral spiller på midtstopperplass i klubben i alle fall til sommeren 2015, og i Hangelands tid i Fulham, har klubben gått fra å ligge i det nederste sjiktet av tabellen til å etablere seg i midtsjiktet. Hangeland ble Fulham-spiller i 2008.

– Jeg har elsker klubben siden den første kampen. vi har bygd stein på stein, men har fortsatt en jobb å gjøre. Vi skal bli bedre, sier Hangeland som spiller sin neste kamp med Fulham mot Queens Park Rangers på mandag. (©NTB)

Mer fra Nettavisen:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere