*Nettavisen* Sport.

Hangeland imponerer

Brede Hangeland er på jakt etter Premier League-kontrakt i Everton, og imponerte både medspillere og manager David Moyes under sin første trening med laget.

03.11.04 13:44

Mandag innledet Viking-stopperen et ukelangt treningsopphold i Liverpool-klubben, og 23-åringen markerte seg fra start under sin første trening med klubben i går.

Lekkerbisken
Flere ganger fikk han oppløftende tilbakemeldinger fra medspillerne. Ikke minst da han mot slutten av den halvannen time lange økten startet et angrep med et nydelig hælspark. Angrepet endte med scoring og ellevill jubel fra midtbanespiller Thomas Gravesen.

Også manager David Moyes virket tilfreds med det han fikk se av Hangeland. Flere ganger ropte Moyes «well done» til 23-åringen, som gjennom hele treningen hadde råsterke Duncan Ferguson i ryggen.

- Jeg følte at jeg klarte meg bra. I starten var jeg litt spent og nervøs, men etter hvert kom det seg, sier Brede Hangeland til Rogalands Avis.

Avgjørelse i løpet av uka
Viking-spilleren fikk ikke vekslet mange ordene med Moyes i går, men i løpet av de to neste dagene får han trolig vite hvilke planer Everton har for ham.

- Jeg skal bare fortsette å gjøre et bra inntrykk både på og utenfor banen, så får vi se hva det ender med, sier Hangeland.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag