Hangeland med full kontroll

Foto: Sang Tan (AP)

Usynliggjorde Tottenham-spissene i kampen om cupsemien.

FULHAM - TOTTENHAM 0-0:

Fulham - Tottenham 0-0. Det er en god nok oppsummering av FA-cupkvartfinalen på Craven Cottage, ettersom kampen stort sett var en midtbanekrig mellom to lag som var uvillige til å risikere for mye bakover på banen.

Det tok over en halv time før kampens første sjanse ble skapt, da Peter Crouch fikk heade mot mål fra åtte meter. Et fint tigersprang fra Fulham-keeper Mark Schwarzer sendte imidlertid ballen ut til hjørnespark, og resten av omgangen foregikk uten store muligheter foran noen av målene.

Andre omgang startet mer oppløftende: Etter bare to minutter headet Bobby Zamora et innlegg tilbake til Zoltan Gera, men ungarerens avslutning ble stoppet av Heurelho Gomes i Tottenham-buret.

Spillet fortsatte å tippe begge veier, og cirka kvarteret ut i omgangen hadde begge lag muligheter til å skaffe seg ledelsen.

Verken Damien Duff for Fulham eller Roman Pavlyuchenko klarte imidlertid å omsette sjansene i mål, og kampen gikk tilbake til et roligere tempo.

Brede Hangeland var som vanlig på plass i Fulham-forsvaret, og hadde sammen med sine lagkamerater god kontroll på den ellers giftige Tottenham-duoen på topp, bestående av nevnte Pavlyuchenko og Peter Crouch.

Dermed ebbet kampen ut i 0-0, og de to lagene må ut i omkamp om drøye to uker for å avgjøre hvilken klubb som får æren av å spille semifinale i FA-cupen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.