*Nettavisen* Sport.

Hangeland møter United

Foto: AP/Scanpix

To raske mål sendte Fulham videre i FA-cupen.

24.02.09 23:37

FULHAM - SWANSEA 2-1:

Fulham fant nettmaskene to ganger på fire minutter i FA-cupomkampen mot Swansea tirsdag, noe som var nok til å sende londonlaget videre til kvartfinalen av turneringen.

Det var imidlertid motstanderen fra The Championship som startet best på Craven Cottage. Jason Scotland satte inn sitt 19. mål for sesongen, da han lurte ballen forbi målvakt Mark Schwarzer like etter pause.

Swansea-trener Roberto Martinez, som feiret to år i sjefsstolen for waliserne, så nok sitt snitt til å detonere en ny cupbombe. Tidligere har Swansea slått ut Portsmouth.

Det så også lenge ut til å gå veien, men 13 minutter før slutt dukket amerikanske Clint Dempsey opp og ekspederte en Simon Davies-corner i kassa. Lagene var like langt.

Og bare fire minutter senere var snuoperasjonen et faktum. Simon Davies var nok en gang arkitekt, og Bobby Zamora headet en glimrende crossball i mål, og sikret seieren.

Brede Hangeland spilte hele kampen for Fulham, mens Erik Nevland startet på topp. Den norske spissen ble byttet ut til fordel for Zoltan Gera etter 60 minutter.

I kvartfinalen venter Manchester United. Kampen spilles på Craven Cottage 7. mars.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag