RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hangeland om den tøffe tiden: - Det var litt «roller coaster ride»

Nå gleder Brede Hangeland seg til ny sesong i Premier League.

STAVANGER (Nettavisen): Brede Hangeland har en lang og innholdsrik karriere bak seg, og for kort tid siden skrev han under på en ny ettårskontrakt med Crystal Palace.

Det kan fort bli hans siste sesong i Premier League, og den tidligere landslagsstopperen har ambisjoner om å spille seg til en fast plass kommende sesong.

Etter en svak innledning på sesongen, hvor laget raskt skiftet ut manager Tony Pulis med Neil Warnock, slet laget helt i bunnen av ligaen.

Etter nyttår ble Warnock erstattet med Alan Pardew, et trenerskifte Hangeland mener var utelukkende positivt for klubben.

- Det var litt «roller coaster ride». Neil Warnock var ingen god match med Crystal Palace, det så alle, sier Hangeland til Tippemagasinet.

- Hvordan da?

- Nei, han hadde ingen spesielt god plan for oss, og det gikk sakte men sikkert litt nedover, synes jeg. Han kan ha vært en god trener i en annen klubb, men akkurat den matchen var dårlig.

Nå nyter Hangeland ferien hjemme i Norge, og denne uken var han instruktør på Statoils talentleir i Stavanger.

Se Hangelands kommentarer til ryktene om nye spillere til Crystal Palace, og hva slags potensial han mener ligger i klubben, i videovinduet øverst.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere