Hangeland ser utenlands

RANDABERG (TV 2 Nettavisen): Brede Paulsen Hangeland er blitt fulgt tett av flere toppklubber i Europa hele vinteren. Og stoppertalentet vil utenlands.

22.03.04 07:19

- Jeg har fått med meg interessen, og vet det er klubber som har meg i kikkerten. Men så langt har jeg ikke mottatt noe konkret, sier Brede Paulsen Hangeland til TV 2 Nettavisen.

Agent Jim Solbakken er overbevist om at Hangeland blir solgt utenlands om han fortsetter utviklingen. Hovedpersonen selv fristes av profftilværelsen.

- Det er jo alltid en drøm for en fotballspiller å bli proff i utlandet. Jeg har tre år igjen med min kontrakt med Viking, men kan ikke utelukke at jeg blir solgt før den tid, sier Hangeland til TV 2 Nettavisen.

Han har hørt at både italienske og engelske klubber har ham på ønskelisten, men har ikke ett spesielt land som førstevalg å spille i.

- Nei, Italia og England, det kan være det samme. Men først og fremst er mitt fokus på å holde meg skadefri, og jobbe videre slik at både jeg og Viking bare spiller bedre og bedre fremover, påpeker Brede Hangeland.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag