*Nettavisen* Sport.

Hangeland tilbake i forsvar

Med Ronny Deila hjemme i Stavanger, blir trolig Brede Hangeland å finne i Vikings forsvar mot Rhyl i kveld.

11.08.05 11:22

Ronny Deila sliter med lyskeproblemer og sitter hjemme i Stavanger når Viking går på banen mot Rhyl i Wales i kveld.

Det betyr at trener Roy Hodgson må gjøre noen justeringer på laget. Trolig blir Brede Hangeland flyttet tilbake i midtforsvaret.

Det åpner for en debut fra start for kanadiske Sandro Grande. Det er stor sannsynlighet for at det er han som får den ledige midtbaneplassen.

- Treneren har ikke sagt noe som helst til meg. Vi får vite laget rett før kampen i morgen. Men jeg føler meg klar til å spille. Jeg kom fra Canada, der jeg hadde vært midt i sesongen, men brukte litt tid på å gjøre meg kjent med forholdene i klubben og i Stavanger, sier Grande til Stavanger Aftenblad.

For Hangeland blir det en god mulighet til å vise seg frem i den posisjonen han har størst mulighet til å få spille i dersom han blir kjøpt opp.

Flere engelske klubber har kikket på landslagsspilleren og veien er kort til Wales. Trolig er flere klubber til stede på tribunen for å se på 24-åringen. Premier League-nykommer Wigan skal være blant de interesserte.

Med ett år igjen av kontrakten og Hangelands ønske om å dra til utlandet, tyder det meste på at Viking ønsker å selge sin juvel mens de ennå kan få en solid slump penger for ham.

TV 2 Nettavisen følger Rhyl - Viking direkte fra klokken 20.00

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag