RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hangelands bønn til sjefen

Foto: Getty / All Over Press
Sist oppdatert:
Brede Hangeland ber nå Fulham-manager Martin Jol bestemme seg.

Statistikken taler sin klare tale: Fulham har så langt benyttet åtte forskjellige forsvarsspillere i årets Premier League. John Arne Riise, Chris Baird, Philippe Senderos, Zdenek Grygera, Aaron Hughes, Stephen Kelly, Mathew Briggs og nevnte Hangeland har alle figurert i startoppstillingen én eller flere ganger.

Det er langt fra ideelt, ifølge den norske landslagskapteinen.

- Det har vært mange endringer i forsvarsrekka så langt denne sesongen. Jeg har vel selv spilte alle kampene, men på de tre andre posisjonene har det vært mange utskiftninger, sier Brede Hangland til nettstedet eatsleepsport.com.

Mer stabilitet
Hangeland ser gjerne at manager Martin Jol nå bringer mer stabilitet inn i backfireren.

- Ideelt sett vil man ha en forsvarsrekke som er stabil og kjenner hverandre godt. Forhåpentligvis får vi det så kjapt som mulig, sier han.

Det hører med til historien at skader har tvunget Jol til å gjøre mange endringer i forsvaret. Aaron Hughes har vært skadet gjennom store deler av høsten, og i øyeblikket er nevnte Grygera ute på ubestemt tid.

John Arne Riise måtte også stå over en av Fulhams kamper som følge av fødsel.

Tross mange endringer bakerst, har Hangeland & co. holdt nullen hele seks ganger. Den slags tall kan ikke mange av rivalene matche.

Etterlengtet opptur
Mandag ble det ny smultring i kolonnene for innslupne mål – i 1-0-seieren mot Liverpool hjemme på Craven Cottage. Hangeland innser at hjemmelaget hadde en smule flaks.

- Det var på tide at hellet snudde til vår fordel, fordi de siste hjemmekampene har vært tunge å akseptere, sier han til lokalavisen Evening Chronicle.

Rogalendingen mener både Everton og Tottenham burde vært slått, men begge oppgjørene endte med 1-3-tap.

Førstkommende lørdag er det bortekamp mot Swansea. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere