RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images

Hannover ønsker ikke å selge Diouf til Solskjær

Sist oppdatert:
Men Bundesliga-klubben bekrefter at de har fått en forespørsel fra Cardiff.

Hannover-trener Martin Kind skal torsdag ha bekreftet til tyske Sky Sports at Cardiff og Ole Gunnar Solskjær har kommet med en forespørsel om Mame Biram Diouf.

Det rapporteres at Hannover-spissen vil koste Cardiff nærmere 2,5 millioner pund, men torsdag skriver engelske Sky Sports at Hannover-manager, Tayfun Korkut, ikke ønsker å selge spissen.

- Når vi har kvalitet, så må vi passe på den. Det vil ikke være lett å hente inn en erstatter og mitt inntrykk er ikke at Mame ønsker å dra, sier Korkut til Deutsche Presseagentur, ifølge Sky Sports.

Dioufs avtale med Hannover går ut til sommeren og senegaleseren har foreløpig ikke ønsket å signere en ny kontrakt med Bundesliga-klubben.

Spilte for Solskjær i United
Skulle en overgang til Cardiff bli en realitet vil det være andre gangen Diouf spiller for Solskjær. Nordmannen var også trener for senegaleseren da han hadde ansvaret for Manchester Uniteds reservelag.

Diouf ble solgt fra Molde til United i 2009, men han slo aldri igjennom på førstelaget til «de rød djevlene». I stedet ble han sendt ut på lån til Blackburn Rovers, før han senere ble solgt til Hannover.

Scoret 12 ganger
I Hannover gar 26-åringen scoret fem ganger på 12 kamper denne sesongen, mens han i fjor fant veien til mål 12 ganger på 28 kamper i Bundesliga.

Men nå kan det altså se ut til at senegaleseren igjen vil forsøke seg i Premier League.

Solskjær og Cardiff presenterte torsdag Magnus Wolff Eikrem, som ny spiller og det er ventet at Mats Møller Dæhli også signerer for den walisiske klubben innen kort tid.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere