RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hansen forlater Fredrikstad

Sist oppdatert:
Lars Petter Hansen forlater Fredrikstad etter syv år i klubben. FK Tønsberg blir hans nye arbeidsgiver.

- Han er på vei til FK Tønsberg, og er enig med klubben om en kontrakt. Men Fredrikstad og Tønsberg er ennå ikke kommet til enighet om en overgangssum, sier daglig leder Robert Nilsson i Fredriksstad til TV 2 Nettavisen.

Han sier videre at Fredrikstad og FK Tønsberg ønsker å bli enige om et permanent salg, og ikke en eventuell utlånsavtale for Lars Petter Hansen.

- Vi ønsker å selge ham, og jeg tror nok vi blir enige ganske snart. Klubbene er i forhandlinger, men jeg tror et salg vil være avklart i løpet av kort tid, sier Robert Nilsson.

Vil spille førstelagsfotball

Det er den tidligere Bryne-treneren Reine Almqvist som vil ha Lars Petter Hansen til 2-divisjonsklubben FK Tønsberg, skriver Fredriksstad Blad.

- Jeg er sugen på å spille mest mulig fotball, men det hadde jeg ikke fått muligheten til i FFK. Derfor ser jeg på dette som en utfordring, sier spilleren selv til avisen.

Robert Nilsson i Fredrikstad sier til TV 2 Nettavisen at klubben ikke har konkrete planer om å hente inn en erstatter for Lars Petter Hansen med det første.

- Men det kan hende vi presenter noen nye spillere i slutten av måneden, sier han hemmelighetsfullt - selvsagt uten å nevne konkrete navn.

Lars Petter Hansen er 28 år gammel, og har det meste av tiden i Fredrikstad spilt spiss. Han var i 2003-sesongen på utlån til 2. divisjonsklubben Bærum.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere