RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
København, Danmark 20140502. Ståle Solbakken på fredagens pressekonferanse etter at han ble utnevnt til manager i FC København. Foto: Jan Christensen / Scanpix Danmark / NTB scanpix
København, Danmark 20140502. Ståle Solbakken på fredagens pressekonferanse etter at han ble utnevnt til manager i FC København. Foto: Jan Christensen / Scanpix Danmark / NTB scanpix (NTB scanpix)

Håper nå på en ny magisk europeisk kamp

Ståle Solbakken spår jevnt Dnipro-møte.

Ståle Solbakken og hans København får onsdag en tøff oppgave i returmøtet med Dnipro i mesterligakvalifiseringen.

Etter 0-0 i Kiev forrige uke er det fortsatt svært sannsynlig at Solbakken og hans mannskap kan avansere til 4. runde.

- Vi må gjøre en prestasjon lignende det vi gjorde i bortekampen. Jeg tror ikke kampen blir noe annerledes. Det er to lag som begge har et utgangspunkt de kan leve med i forkant av kampen. Scorer de ett, må vi score to, sier Solbakken til klubbens nettsted.

- Vi er fornøyd med det vi gjorde i Kiev. Jeg håper nå på en ny magisk europeisk kamp i Parken, sier København-manageren.

FCK tapte bare to seriekamper på hjemmebane forrige sesong. I tillegg ble det 1-1 hjemme mot Juventus og 1-0 mot Galatasaray i fjorårets mesterliga. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere