RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Har du sett på baken?

Foto: YouTube.com
Sist oppdatert:
Det er ikke bare Chelsea som kikker nærmere på supertalentet Neymar.

Brasilianske Neymar er en driblefant helt utenom det vanlige, og det skjer titt og ofte at motspillerne må ty til ulovlige midler for å stoppe ballkunstneren som til daglig spiller for Santos.

Chelsea har i lang tid vist interesse for unggutten, men til tross for flere forsøk fra londonklubben på å sikre 18-åringen valgte han i stedet å signere en ny kontrakt med si nåværende klubb.

Den offensive spilleren er spådd å bli den neste store stjernen fra Brasil, og i videoen under ser man at gutten har talent.

Det spørs likevel om han ikke burde bruke noen ekstra sekunder på å snøre shortsen bedre fast. På klippet blir han nemlig ikke bare stoppet av motstanderen, men også av egne kortbukser.

Den tekniske 18-åringen fikk nylig sin debut for det brasilianske landslaget, da nasjonens nye sjef, Mano Menezez, tok ham ut i troppen som møtte USA til treningskamp 10. august i år.

Unggutten startet matchen mot amerikanerne i en kamp der Brasil vant 2-0. Neymar scoret etter 28 minutters spill i oppgjøret, mens André Santos sto for den andre brasilianske fulltrefferen.

Legender som Pelé og Romario mente at Neymar også burde vært med under sommerens VM-sluttspill, men daværende landslagstrener Dunga lot seg ikke overtale til å ta med spilleren.

Se den morsomme taklingen i videovinduet under:

LES OGSÅ: Slik var overgangsvinduets siste dag

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere