Har du sett på baken?

Foto: YouTube.com

Det er ikke bare Chelsea som kikker nærmere på supertalentet Neymar.

02.09.10 13:28

Brasilianske Neymar er en driblefant helt utenom det vanlige, og det skjer titt og ofte at motspillerne må ty til ulovlige midler for å stoppe ballkunstneren som til daglig spiller for Santos.

Chelsea har i lang tid vist interesse for unggutten, men til tross for flere forsøk fra londonklubben på å sikre 18-åringen valgte han i stedet å signere en ny kontrakt med si nåværende klubb.

Den offensive spilleren er spådd å bli den neste store stjernen fra Brasil, og i videoen under ser man at gutten har talent.

Det spørs likevel om han ikke burde bruke noen ekstra sekunder på å snøre shortsen bedre fast. På klippet blir han nemlig ikke bare stoppet av motstanderen, men også av egne kortbukser.

Den tekniske 18-åringen fikk nylig sin debut for det brasilianske landslaget, da nasjonens nye sjef, Mano Menezez, tok ham ut i troppen som møtte USA til treningskamp 10. august i år.

Unggutten startet matchen mot amerikanerne i en kamp der Brasil vant 2-0. Neymar scoret etter 28 minutters spill i oppgjøret, mens André Santos sto for den andre brasilianske fulltrefferen.

Legender som Pelé og Romario mente at Neymar også burde vært med under sommerens VM-sluttspill, men daværende landslagstrener Dunga lot seg ikke overtale til å ta med spilleren.

Se den morsomme taklingen i videovinduet under:

HTML EMBED

LES OGSÅ: Slik var overgangsvinduets siste dag

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.