Gå til sidens hovedinnhold

Har fått 300.000 kroner per minutt han har spilt

Er dette Premier League rikeste benkesliter?

Når Andrey Arshavin forlater Arsenal til sommeren vil han trolig bli sett på som en av de verste signeringene til Arsène Wenger noensinne.

Arshavin har snart bare to månederen igjen av sin kontrakt med London-klubben, og Arsenal virker å ikke ha noen problemer med at russeren nå vil forlate klubben gratis.

95.000 pund i uken
31-åringen har kun spilt en gang i 2013, da han fikk 15 minutter mot Chelsea i januar.

Til sammen har han kun vært på banen i 341 minutter denne sesongen, noe som betyr at han med 95.000 pund i ukelønn har fått 7.800 pund for hvert minutt han har spilt.

Ser man bare på minuttene han har spilt i 2013 har den prisen gått opp til 30.000 pund, skriver The Sun.

Usikker fremtid
Engelske medier har tidligere hevdet at russeren kan komme til å legge opp når avtalen med Arsenal går ut, men ifølge The Sun skal dette ikke stemme.

Nå er det trolig VM i Brasil som er den store motivasjonen for den lille russeren. Det er likevel foreløpig usikkert hvilken klubb som vil signere Arshavin i sommer.

Forrige sesong ble 31-åringen sendt på lån til sin tidligere klubb Zenit, og det blir spekulert i om det er dit russen vil ende opp.

Arsenal ligger for øyeblikket på en femteplass i Premier League, og kjemper om en plass i neste års Champions League. Men det vil de gjøre trolig uten hjelp fra lagets russiske benkesliter.

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her