RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Har størst tro på Brann-seier

Foto: Scanpix / Tor Erik Mathiesen
Sist oppdatert:
Oddsen på cupfinalen er klar. Sjekk hvilke spill du kan sette pengene på.

For mange er det ekstra gøy å følge med på cupfinalen med en liten oddsbong i hånda.

Selv om finalen mellom Brann og Aalesund starter først klokken 13.20 søndag, har Norsk Tipping allerede satt opp odds på kampen.

Vi kan spille på seks forskjellige spill
*Singelspill ved full tid (90 minutter).
Her er Brann satt opp som favoritt med 2,30 i odds. Uavgjort etter 90 minutter gir 3,05 ganger pengene tilbake, mens Aalesund-seier betales med en odds på 2,85.

*Handikapspill der Aalesund starter med et forsprang på ett mål.
Brann-seier med et slikt utgangspunkt er satt til 4,30 i odds, uavgjort (Brann vinner med nøyaktig ett mål) gir 3,05, mens Aalesund-seier (uavgjort holder) betales med 1,45 i odds.

*Handikapspill der Brann starter med et forsprang på ett mål.
Brann-seier med et slikt utgangspunkt gir 1,30 i odds, uavgjort (Aalesund vinner med nøyaktig ett mål) er satt til 3,95, mens Aalesund-seier med to mål eller mer gir hele 5,60 i odds.

*Stillingen ved pause.
Brann-ledelse er satt til 2,90, U gir 1,90, mens ledelse til Aalesund gir 3,30 i odds.

*Over/under 2,5 mål.
Blir det to mål eller færre etter 90 minutter, betales spillet med 1,90 i odds, mens tre mål eller mer gir en odds på 1,55.

*Hvilket lag vinner cupfinalen. Eventuelle ekstraomganger og straffekonk teller.
Her har Norsk Tipping brukt en bedre oddsskala enn over/under-spillet. Cupgull til Brann gir en tilbakebetaling på 1,60 ganger pengene, mens oddsen på Aalesund-triumf er satt til 2,00.

Slik spiller du
Du finner to av spillene ved å scrolle nederst i oddsprogrammet som er plassert oppe til høyre i denne artikkelen. Vil du spille et av de øvrige fire spillene allerede nå, kan du gå til denne Norsk Tipping-siden og klikke på fanen «velg program». Velg søndagsprogrammet.

Du kan levere spillet direkte på nett - uten kortleser - dersom du er registrert som nettkunde hos Norsk Tipping. Er du ikke nettkunde, kan du registrere deg her. Er du ikke kunde hos Norsk Tipping, kan du bli det her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere