Gå til sidens hovedinnhold

Har tapt sju av ni kamper i England

Manchester United har statistikken på sin side foran oppgjøret mot AC Milan i Mesterligaen.

Manchester Uniteds fans kan nok ikke vente seg en kopi av scoringsfesten mot Roma, kampen som endte med fantastiske 7-1-seier og skrev seg inn i historiebøkene på Old Trafford.

- Det viktigste for oss er å holde nullen mot AC Milan, forteller John O'Shea til Manchester United Radio.

Statistikken på sin side
Manchester United har imidlertid statistikken på sin side foran semifinalen mot AC Milan på Old Trafford.

Italienerne har nemlig tapt sju av ni kamper i England i Mesterligaen, skriver Reuters.

Men sist gang det ble seier var mot nettopp Manchester United i gruppespillet i 2005. Milan vant 1-0 på Old Trafford, og tapte senere den sesongen finalen mot Liverpool.

United må klare seg uten en hel forsvarsrekke mot Milan. Rio Ferdinand, Gary Neville, Nemanja Vidic og Mikael Silvestre sliter alle med skader, og den franske backen Patrice Evra er tvilsom av samme grunn.

Men rødtrøyene får tilbake Paul Scholes, som mistet kampene mot Roma på grunn av karantene. Scholes må imidlertid unngå stygge taklinger i tirsdagens kamp. Med et nytt gult kort mister han nemlig returkampen på San Siro.

- Seier er det viktigste
- Seier - 1-0 eller 2-0 - vil være ideelt for oss fordi et at det blir lettere å score hjemme enn på bortebane. Angrepsformen på hjemmebane har vært helt utrolig, mener O'Shea.

Milan er i god form for tiden. Italienerne har vunnet fem strake kamper, inkludert den imponerende 2-0-seieren mot Bayern München på bortebane som sikret dem plassen i semifinalen.

Nettavisen følger Manchester United - AC Milan minutt for minutt fra klokken 20.45.

Reklame

Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk