Har vunnet ti av elleve

Foto: Wikipedia Commons

Nordsjælland har en fantastisk statistikk i den danske cupen. Sjekk torsdagens oddstips.

28.04.11 11:04

Det er et mildt sagt svært uoversiktlig langoddsprogram Norsk Tipping serverer spillerne torsdag. Det er finsk cup, det er norsk Toppserie for kvinner og det er naturligvis semifinaler i Europa League. I tillegg har Norsk Tipping puttet på kamper fra helgens Premier League og veldig overraskende sluttspillkampene i håndball som spilles fredag.

Dessuten har Norsk Tipping prestert å sette på en målscorerduell i kampen Benfica - Sporting Braga mellom Oscar Cardozo (benfica) og Paulo Cesar (Braga). Det burde være kjent for lenge siden at Paulo Cesar soner karantene i denne kampen, men Norsk Tipping får ikke bestått for torsdagsprogrammet denne gangen. Dette er slurv.

OBS:Slik får du spilt på iPhone og Android

Uansett vi skal til den danske cupen og første kamp i semifinalen mellom Nordsjælland og Randers. Det spilles med andre ord returkamper i den danske cupen. Og noen gang er det svært interessant med statistikk.

Nordsjælland er regjerende dansk cupmester etter å ha slått FC Midtjylland i fjorårets finale og har faktisk ti av sine elleve siste spilte cupkamper. Det er sterke papirer. Formen er ligaen er også fin med 2-2-1 på de fem siste ligakampene, tapet kom mot suverene FC København. Velkjente Nikolai Stokholm er fortsatt på skadelisten for hjemmelaget. Matti Lund Nielsen har for øvrig scoret fire mål på de to siste seriekampene.

Som en parentes til de stive norske billettprisene, så koster det kun en femtilapp for voksne å komme inn på Farum Park. Mon tro om ikke norske klubber også burde tenke litt sånn når det er cup.

Bortelaget Randers sparket altså treneren Ove Christensen denne uken, og ny trenerduo er Peter Elstrup og Allan Kuhn. Randers-spilleren Søren Pedersen (en av strategene på laget) har uttalt til danske medier at det ikke er en katastrofe om laget taper denne kampen. Det begrunner han med at dette kan uansett snus i returkampen og at det nye trenerteamet må få litt tid på seg. For Randers returnerer Mikkel Bæckmann fra karantene, og Søren Jensen er også tilbake etter å ha stått over grunnet sykdom i hjemmekampen mot Brøndby. Svake 0-2-3 på de fem siste seriekampene.

Norsk Tipping tilbyr 2,35 i odds for at Nordsjælland vinner den første semifinalen, og det synes vi fin betaling med tanke på cupstimen hjemmelaget er inne i og mot et bortelag med svært tvilsom form. Vi nøyer oss med dette singelspillet torsdag, men under spilleforslaget kommer omtale av andre aktuelle kamper torsdag.

Spilleforslag torsdag (innsats kr 100):
Kamp 54 Nordsjælland - Randers FC 2,35 2,80 2,55
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Andre vurderinger torsdag:

Benfica - Braga
Et helportugisisk oppgjør i denne semifinalen og hjemmelaget er blitt aldeles for stor favoritt i våre øyne. Nå er riktignok Benfica solide på eget gress, men dette blir en veldig spesiell kamp. Noen skader er det i mannskapet og noen spillere er usikre. Braga har eliminert sterke lag som Liverpool og Dynamo Kiev på veien til semifinalen og har vist fremragende form i den hjemlige serien den siste tiden. Spissen Paulo Cesar er suspendert. 1,40 på H er bare å glemme og ingen andre alternativer frister heller.

Porto - Villarreal
Hvor god er dette Porto-laget egentlig? Definitivt topp ti i Europa og 10-3 sammenlagt over Spartak Moskva i kvartfinalen var intet mindre enn imponerende. I hjemlig liga er ligagullet i havn for lengst. Villarreal har falt av i den hjemlige ligaen, men tok seg veldig greit av Twente i kvartfinalen. Det er nok en veldig bra sjanse for Porto dette, men 1,50 på H lokker ikke mye. Og de andre alternativene frister ikke her heller.

De norske kampene fra Toppserien for kvinner har vi behørig omtalt under våre tippetips denne uken. Du finner omtalen her .

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.