RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hareide: - Håper Salzburg er skitnervøse

KAMPKLAR: Åge Hareide og Malmö skal ut i mesterligakvalifisering mot Salzburg onsdag.
KAMPKLAR: Åge Hareide og Malmö skal ut i mesterligakvalifisering mot Salzburg onsdag. Foto: Bjørn Lindgren (NTB scanpix)
Malmö og Salzburg møtes i kvalifiseringen til mesterligaen for annet år på rad. Åge Hareide håper østerrikerne er nervøse etter å ha snublet gang etter gang i mesterligaen.

Mens Malmö allerede er halvveis i den svenske sesongen, spilte Salzburg sin første tellende kamp på to måneder i helgen. Det ble ingen suksess, for borte mot nyopprykkede Mattersburg tapte de 1-2.

Klubben, som er sponset av Red Bull, har satset svært hardt på å nå mesterligaens gruppespill de siste årene. Seks av de sju siste sesongene har de vunnet serien, men hver gang har de snublet i mesterligakvalifiseringen. Også da de ble nummer to i serien fikk de en sjanse i mesterligaen, uten at det gikk bedre da.

- Jeg håper de blir skitnervøse av det. De er veldig presset, enda mer enn i fjor. De kommer til å bli minnet på det hele tiden. Jeg tror de tenker på at de har misset sju år på rad, sier Hareide.

I fjor var nettopp Malmö for sterke. Fenerbahçe har også vært deres overmenn, mens tapene mot israelske Hapoel Tel Aviv (2010) og Dudelange fra Luxembourg i 2012 har vært de mest overraskende.

Norske Valon Berisha spilte én omgang mot Mattersburg, mens Håvard Nielsen ikke var i troppen. Salzburg spiller hjemme i første kamp onsdag, slik de gjorde da lagene møttes i 2014. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere