RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hareide: - Storm i et vannglass

Sist oppdatert:
Steffen Iversen ville være med det norske landslaget til Midtøsten. Landslagssjef Åge Hareide mener saken er blitt til en storm i et vannglass.

- Ja, jeg synes det. Steffen trenger hvile, også mentalt. Han ville være med selv, men i samråd med Kjetil Rekdal ble vi enige om at han skulle bli hjemme. Det er ingen som har så mange konkurranser som fotballspillere, og det er bedre at han er i form mot Moldova (VM-kvalik) enn mot Kuwait, sier Hareide til TV 2 Nettavisen.

Kritikk-tog
Hareide gikk tidligere ut i Dagsavisen og uttrykte skuffelse over at Steffen Iversen ikke var i god nok form til å være med på Midtøsten-turen, der Norge skal møte Kuwait (22/1), Bahrain (25/1) og Jordan (28/1).

Toppidrettsjef Jarle Aambø og ikke minst kvinnelandslagets Ragnhild Gulbrandsen (27) kastet seg på kritikk-toget. Gulbrandsen mener et slikt forfall aldri ville forekommet på kvinnelandslaget.

«Selv om vi ikke mottar millionbeløp for å bruke dagene våre til å spille playstation og poker, innehar vi en viss stolthet for det vi gjør», skrev hun i et innlegg på nettsidene til Trondheims-Ørn.

Støtter Vålerenga
Kritikerne ble så mange at Vålerenga gikk ut og forsvarte Iversens forfall. Og landslagssjef Hareide støtter Oslo-klubben.

- Det har vært veldig mye mas på ham i vinter, ikke minst mentalt, poengterer Hareide, og sikter til den usikre kontraktsdiskusjonen Iversen befant seg i før han signerte en ettårsavtale med Vålerenga.

- Hvordan er din egen form?

- Jeg er i kjempeform! Jeg har hvilt meg i form, og går mot en formtopp nå, ler Hareide.

Daniel Braaten og Jan Gunnar Solli meldte for øvrig forfall til turen etter tirsdagens Rosenborg-kamp mot Maspalomas. Ifølge Hareide skyldes det strekkskader de fikk i 5-0-seieren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere