RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hareide åpner for landslagsjobb


SUKSESSTRENER: Åge Hareide har hatt eventyrlig suksess med Malmø. Nå åpner han for å bli landslagstrener for Sverige.
SUKSESSTRENER: Åge Hareide har hatt eventyrlig suksess med Malmø. Nå åpner han for å bli landslagstrener for Sverige. Foto: Andreas Hillergren (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
- Det ville være en ære å bli spurt.

Malmö-trener Åge Hareide avviser ikke å bli svensk landslagstrener om det svenske fotballforbundet ønsker å erstatte Erik Hamren.

Den norske treneren har hatt stor suksess med Malmö. I fjor forsvarte Malmö seriegullet og kvalifiserte seg til mesterligaen. I vinter mistet de nesten hele laget, men likevel ble det på nytt gruppespill i Europas gjeveste turnering.

Samtidig sliter det svenske landslaget i EM-kvalifiseringen. Med to kamper igjen ender svenskene trolig på tredjeplass i gruppa etter tap mot Østerrike og Russland i oktober.

Det har fått flere til å tro at Hamren sitter utrygt i sjefsstolen, og eksperter har lansert Hareide som en aktuell kandidat til å ta over. Nordmannen innrømmer at han har lekt med tanken.

– Det ville vært en ære å bli spurt. Jeg skulle ha satt meg ned og vurderte det uansett om hvilket land det var som stilte meg det spørsmålet, sa Hareide til Sydsvenskan.

Forrige uke ble han også lansert som kandidat til det danske landslaget. Morten Olsen gir seg etter EM i 2016. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere