RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hareide blir Viking-manager

Foto: Marit Hommedal (Scanpix)
Sist oppdatert:
Får «Solskjær-rolle» i Stavanger-klubben.

Viking har de siste ukene gått gjennom organisasjonsmodellen i klubben, og kommet frem til at Egil Østenstads rolle som sportsdirektør ikke blir erstattet.

I stedet går Åge Hareide inn i rollen som manager, og skal sammen med klubbdirektør Bjarne Berntsen og utviklingssjef Kjell Inge Olsen dele på jobben Østenstad gjorde.

Det melder Stavanger Aftenblad.

Hareide vil fortsatt ha det overordnede ansvaret for både det sportslige og spillerlogistikken, og rollen sammenlignes med Ole Gunnar Solskjærs rolle i Molde.

I tillegg vil klubben ansette en ny trener, som skal bistå Hareide på treningsfeltet.

«Selv om Hareide fortsatt skal være en sentral aktør i det daglige treningsarbeidet, er tanken å styrke og ha enda større kapasitet på feltet. I tillegg skal jobben med spillerutvikling trappes opp», skriver Stavanger Aftenblad.

- Jeg ønsker egentlig ikke å si så mye om denne prosessen før alle brikkene er på plass, men det handler om å dele ansvaret og den jobben Egil Østenstad har hatt, sier Hareide til Aftenbladet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere