*Nettavisen* Sport.

Hareide engstelig for jokeren

MOLDOVA (TV 2 Nettavisen): Åge Hareide har en joker i ermet hvis alt skulle gå galt mot Moldova. Men han er redd for å bruke den.

29.03.05 07:40

Daniel Braaten sliter med baksiden av låret, og har trent forsiktig med landslaget i påsken. RBK-spissen stod over de to første treningene, og trente forsiktig på søndag.

Bekymret
Mandag trente han for fullt. Likevel er Hareide bekymret.

- Jeg har tenkt til å ha Daniel i bakhånd. Men det kan være en gambling å sette han inn midt i kampen med den skaden han har hatt, sier Hareide til TV 2 Nettavisen.

Hareide er redd for at Braatens skade skal bli verre, og vil forsikre seg om at både Braaten og det medisinske apparatet mener 22-åringen tåler påkjenningen før han eventuelt får sin tredje landskamp.

- Jeg må ta en prat med Braaten og legene etter treningen, konstaterer Hareide.

- Spiller ikke med skade
Rosenborg ønsket ikke å sende Daniel Braaten med på turen til München og Moldova, og ba også Hareide om å sende ham hjem i påskehelgen. Det sa Hareide nei til.

Han vil ha jokeren tilgjengelig.

Men landslagssjefen vil ikke ødelegge forholdet til Rosenborg ved å bruke en småskadet Daniel Braaten i VM-kvaliken mot Moldova. Derfor blir tirsdagens trening så viktig for Daniel Braaten.

- Ingen spiller for Norge hvis de ikke er skadefrie, konstaterer sjefen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.