RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
- TØYSETE: Åge Hareide mener det er tøysete å kalle seriemesteren en «kjøpeklubb».
- TØYSETE: Åge Hareide mener det er tøysete å kalle seriemesteren en «kjøpeklubb». Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Hareide fnyser av knallharde Molde-påstander

Kjøpelag-stempelet får seriemesterens tidligere trener til å se rødt.

– Først og fremst er det feil og urettferdig å beskylde Molde for å være en kjøpeklubb. Det er tøys. MFK har alltid produsert egne talent. Og så er jo verdensfotballen bygd opp på at folk kommer og går. Kjøp og salg er selve basisen for moderne fotball, sier Hareide og rister på hodet i et intervju med Stavanger Aftenblad.

Nettavisens redaktør Gunnar Stavrum har sammen med Odd-trener Dag-Eilev Fagermo ledet an i kritikken. Stavrum markerte seriemesterskapet forrige helg med å si at gullet var kjøpt.

Les mer: Kjøpte gullet hjem til Molde

Til Fagermos kritikk av de mange, dyre kjøpene, svarer Hareide følgende overfor Stavanger Aftenblad:

– Dag-Eilev har gjort en god jobb med Odd, det kan ingen ta fra ham. Men han burde ikke bruke så mye krefter på å snakke om utvikling av spillere i andre klubber. Han burde bruke ressursene sine i Odd, i stedet for å drive å gyve løs på andre, sier Hareide.

Den tidligere Molde-spilleren og -treneren ble selv seriemester med Malmø i svensk fotball forrige helg, og har fått en kanonåpning på gruppespillet i Champions League.

Han peker på at de i svensk fotball gjør mye av det samme som i Molde, og at det er en del av kulturen i Allsvenskan.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere