RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hareide hentet svenske

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Björn Andersson klar for Viking.

Viking har sikret seg den svenske midtstopperen, Björn Andersson. 28-åringen har skrevet under på en toårskontrakt med siddisene, og er hentet fra svenske GAIS. Der spilte han 24 kamper og scoret fire mål i 2010.

- Vi er meget godt fornøyde med å ha kommet fram til en avtale om kjøp av Björn Andersson, sier sportsdirektør Egil Østenstad til Vikings hjemmeside.

- Han er fysisk sterk, en god duellspiller og har god fart. Vi har hentet ham som midtstopper, men han kan også bli benyttet som angriper, legger han til.

Viking reagerte siden Børre Steenslid er koblet sterkt til Molde de siste par dagene.

Samtidig skriver Rogalands Avis at klubben også vurderer et par finske spillere.

Ville Koskimaa er for akkurat nå på prøvespill i Viking. Hans kollega i finske Vasa, Jani Tanska, er skadd for øyeblikket, men Åge Hareide bekrefter overfor Rogalands Avis at han er aktuell for Viking.

De som måtte kjenne Tanska-navnet fra norsk fotball, gjør muligens det siden han i 2006 spilte for Lyn i en kort periode.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere