*Nettavisen* Sport.

Hareide om Real-kampen: - Det ble for mye piss

Åge Hareide likte ikke atmosfæren rundt kampen da Real Madrid kom på besøk.

Åge Hareide likte ikke atmosfæren rundt kampen da Real Madrid kom på besøk. Foto: Andreas Hillergren / Tt (NTB scanpix)

Åge Hareide mener Malmö-spillerne ble «star struck» av stjernegalleriet fra Real Madrid. Mot Sjakhtar Donetsk håper den norske treneren at oppmerksomheten rettes mot det sportslige.

– Det ble for mange hyllester, for mye Ronaldo og for mye piss rundt den kampen, sier Hareide til Aftonbladet om mesterligaoppgjøret mot Real Madrid for tre uker siden.

Malmö-treneren var alt annet enn begeistret for måten spillere og supportere oppførte seg på før, under og etter 0-2-tapet mot den spanske storklubben.

– Det var en rar atmosfære som jeg ikke likte. Folk løp rundt som gale etter kampen for å få tak i Real Madrid-spillernes drakter. Det viser hvordan det var, og det likte jeg ikke. Vi er i samme gruppe som dem. Vi har til og med kvalifisert oss, mens de spaserer rett inn i gruppespillet hvert år, sier Hareide.

På spørsmål om Hareide har tatt opp frustrasjonen med spillerne, svarer han:

– Nei, det er fort gjort at det blir sånn. Det er mange unge spillere og det er mulig at noen ble «start struck». Jeg håper det ikke blir sånn når Zlatan kommer. Han er jo svensk, sier nordmannen.

Etter 0-2-tap både mot Paris Saint-Germain og Real Madrid, venter nå to oppgjør mot ukrainske Sjakhtar Donetsk. Kampene blir helt avgjørende i kampen om tredjeplass i gruppen og spill i europaligaen kommende vår. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.