RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hareide spent på Solskjær

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)
Sist oppdatert:
Åge Hareide krysser fingrene for at Ole Gunnar Solskjærs kronglete kne ikke vil sette en stopper for videre spill for Norge.

Åge Hareide vil bygge laget rundt Ole Gunnar Solskjær, men frykter at kristiansunderens kronglete kne kan sette en stopper for videre spill for Norge. Han innrømmer at han er svært spent på hva den alvorlige kneskade vil si for videre landslagsspill.

- Det gjenstår jo å se om han blir med videre på landslaget. Jeg skal snakke med ham i England, så får vi se hvordan det går i treningskampen, sier Hareide til TV 2 Sporten.

I morgen spiller Solskjær én omgang av reservelagskampen mot Aston Villa. Det er nordmannens første kamp for United siden operasjonen i september. Hvis kneet holder, blir 30-åringen en nøkkelspiller på Hareides Norge.

- En frisk Ole Gunnar er svært viktig for oss både på og utenfor banen, men vi er ikke avhengig av noen enkeltspillere. Men han er jo selvsagt en viktig spiller.

Hareide har et tettpakket program den kommende uken. Lørdag drar han på signingsferd til England for å møte en drøss med spillere og managere. Under oppholdet skal han også besøke Ronny Johnsen, Eirik Bakke, Steffen Iversen, Thomas Myhre og Martin Andresen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere