RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hareide tester finsk midtstopper

Foto: Alf Ove Hansen/Scanpix
Sist oppdatert:
Jani Tanska blir med Viking til La Manga.

22-åringen, som til daglig spiller for finske Vaasan Palloseura, blir med Viking til La Manga når de setter seg på flyet førstkommende lørdag. Tanska spilte i den norske eliteserien i 2006 da han var utleid til Lyn. Finnen har også ni kamper for det finske U21-landslaget og en fortid i Charlton Athletic.

- Det var i utgangspunktet Tanska vi ville se nærmere på da Ville Koskimaa var her på prøvespill, men han ble skadet. Vi har fulgt ham en stund, sier Vikings sportsdirektør Egil Østenstad til TV 2 Sporten.

Stavanger-klubben har fått inn Björn Andersson, og Johan Lædre Bjørdal skriver trolig under for Siddisene tirsdag. Nyervervelsene hindrer imidlertid ikke Viking i å se på flere forsvarsspillere.

- Vi har planlagt dette en stund og får nå muligheten til å se ham i trening på La Manga, sier Åge Hareide.

Stefan Gislason har blitt fristilt av danske Brøndby og Viking ønsker svært gjerne islendingen tilbake til oljebyen.

- Han har bedt om noen dagers betenkningstid. Det gir meg ikke en god følelse. Det er et dårlig tegn at han ikke sier ja med en gang, forteller Hareide.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere