*Nettavisen* Sport.

Hareide til England?

Foto: Erlend Aas/Scanpix

Den tidligere landslagssjefen kan være på vei til balløya.

14.01.09 17:58

Åge Hareide trakk seg fra det norske landslaget i desember. Nå kan det gå mot en trenerstilling i England for moldenseren.

Onsdag fikk nemlig Glenn Roeder sparken som Norwich-manager. Hareide fristes av den ledige jobben.

- Dette er veldig ferskt, og jeg har ikke vært i kontakt med Norwich. Samtidig hadde det vært en veldig spennende jobb. Selv om det er lenge siden jeg spilte der, kjenner jeg godt til folk i og rundt klubben, sier Hareide til Aftenbladet.no.

Hareide har tidligere spilt i mesterskapsserieklubben fra 1982 til 1984. Nordmannen har derfor opparbeidet seg et godt rykte i klubben.

- Jeg har vært over mange ganger som gjest etter at jeg forlot klubben, men nå får vi se hva som skjer. Det er garantert mange navn som vil bli nevnt i sammenheng med den ledige jobben, sier Hareide.

Norwich har slitt de siste sesongene, men etter at Roeder ble ansatt i oktober 2007 fikk klubben en opptur og reddet plassen i den nest øverste engelske divisjonen. Men jobben som klubbtrener i England er en sterkt presset jobb, og når resultatene ikke gikk veien denne sesongen måtte Roeder takke for seg.

Nå kan det gå mot norsk ledelse i Norwich.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Fotballgal? Prøv det norske spillet ManagerLeague!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.