Hareide ut mot egne fans: - Det ble for mye piss!

VIL HA ENDRING: Åge Hareide håper på enda bedre støtte fra egne supportere under onsdagnes Chmapions League-kamp mot Shaktar Donetsk.

VIL HA ENDRING: Åge Hareide håper på enda bedre støtte fra egne supportere under onsdagnes Chmapions League-kamp mot Shaktar Donetsk. Foto: Anders Wiklund/tt (NTB scanpix)

- Er pengene i ferd med å ødelegge fotballen?

Åge Hareide maner Malmö-fansen til å gjenskape atmosfæren de har vært hyllet for å skape rundt hjemmekampene.

Under forrige Champions League-runde, hvor Real Madrid gjestet Malmö, mener den rutinerte nordmannen at egne supportere ikke var flinke nok til å støtte eget lag, en kamp spanjolene vant 2-0.

- Selv om våre supportere alltid er bra og alltid forsøker å støtte oss, så var det en jævlig merkelig atmosfære mot Real Madrid. Det ble for mye fokus på andre ting, sier Hareide ifølge Expressen.

For mens media og øvrige folk som overvar oppgjøret fokuserte på Cristiano Ronaldo og hans lagkamerater, mener Hareide at også hjemmesupporterne lot seg rive med at opphausingen i forkant av kampen.

- Det ble for mye hyllest, for mye Ronaldo, for mye piss rundt den matchen som gjorde at vi på mange måter ble stående ... Når folk springer rundt som gale etter Real Madrid-trøyer etter kampen, så ser man tendesene for hvordan det egentlig var, fortsetter Hareide.

Han forteller at han fikk en veldig ekkel følelse etter kampen, og han stiller spørsmålet om penger for alvor er i ferd med å ødelegge fotballen.

Nå håper han egne spillere er klare for ny motstand i turneringen, og at de vokste av oppgaven ved å møte en av verdens desidert største klubber, Real Madrid.

- Det er mulig noen av spillerne ble «starstrucked». Det er noe de må lære seg. Det er en lærdom man må ta med seg, forklarer han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.