Danmarks landslagstrener, Åge Hareide, har den siste uken hatt en VM-bruttotropp på trening i Helsingør før det endelige uttaket.

Søndag kveld kom beskjeden om at den troppen nå er slanket ned.

Via Twitter informerte det danske fotballforbundet at 27 spillere melder seg til videre trening i Helsingør mandag. Blant de som fortsatt er med finner vi Rosenborg-duoen Nicklas Bendtner og Mike Jensen.

Southampton-profilen Pierre-Emile Højbjerg var i den første bruttotroppen, men midtbanespilleren er nå vraket.

Hareide har tidligere uttalt seg kritisk om den lovende spilleren og antydet tidligere denne uken at spilleren kunne bli vraket.

Højbjerg har tidligere spilt for Bayern München og har vært litt inn og ut av Southampton i Premier League i den nylig avsluttede sesongen.

Celta Vigo-spilleren Daniel Wass er også vraket fra troppen.

De andre som er kuttet er: Kenneth Zohore (Cardiff), Robert Skov (FC København), Mathias Jensen (Nordsjælland), Riza Durmisi (Betis), Nicolai Boilesen (FC København), samt keeper Jesper Hansen (Midtjylland).

Hareide tar med seg totalt 23 spillere til VM i Russland i juni og den endelige troppen vil bli annonsert senest 4. juni, melder DBU.

Når det gjelder Bendtner så pådro han seg en skade i kampen mot Brann søndag. Dansken så svært skuffet ut når han gikk av banen.

Omfanget av skaden er fortsatt usikkert, men det kunne se ut som at Rosenborg-spissen pådro seg en lyskeskade.

Se de 27 spillerne Hareide tar med videre under: